Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Meer informatie op bedandbreakfast.startpagina.nl

Bed and Breakfast Bonaire te koop

Annemiek
13 Apr, 2013 15:35

Bed and Breakfast te koop op Bonaire (Caribisch Nederland)

Sfeervol en kleinschalig appartementencomplex in Caribische stijl, met beschutte patio, fantastische tropische tuin, zwembad, wijds uitzicht en een heerlijk verkoelend tropisch briesje

Dit is de ultieme mogelijkheid om wonen en werken te combineren op een relaxte manier die past bij het leven in de Cariben. Met 6 appartementen biedt dit appartementencomplex een perfecte balans tussen wonen en verhuren. Alle appartementen zijn van vanaf de buitenzijde toegankelijk wat niet alleen uw eigen privacy garandeert maar ook dat van uw gasten.

De royale appartementen zijn allen voorzien van een heerlijke ruime keuken en een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel. Op de binnenplaats/patio is het verkoelende zwembad een gezellige ontmoetingsplaats voor uw gasten. De appartementen hebben een eigen overdekt terras zodat de gasten van de rust en de ruimte kunnen genieten en nadromen over weer een heerlijke dag op Bonaire. Het grote appartement op de tweede verdieping van het complex biedt een adembenemend uitzicht over het eiland en de Caribische Zee. Dit appartement is natuurlijk ook heel geschikt om als eigenaar/manager zelf te bewonen.

Vraagprijs US$ 845,000,- Kosten Koper

Meer informatie vindt u op de website bedandbreakfastbonaire.com

Suus
19 Apr, 2013 19:53

Gaat het alleen om het pand, of ook om goodwill inventaris en dergelijke?